Vuggestue i Spirevippen

Fra 15. marts 2018 tilbyder Spirevippen også 12 vuggestuepladser. Vuggestuen åbner i første omgang på den nuværende Hindbærstue, indtil vuggestuen senest 1. oktober 2018 kan flytte over i den helt nye vuggestuebygning, som bliver bygget på sydsiden af børnehavens bygninger.


Vuggestuen har egen indgang, garderobe samt pusle- og toiletfaciliteter, som er indrettet til de mindste.


Egen legeplads
Vuggestuen har sin egen legeplads, som er tilpasset de mindre børns behov. Legepladsen er isoleret fra børnehavens legeplads med hegn omkring hele legepladsen.


Overdækket middagssøvn i egen barnevogn
I vuggestuen sover børnene middagssøvn i deres egne barnevogne, som skal være udstyret med EU godkendte seler. Soverummet er udendørs, men overdækket. Vi holder hele tiden øje med børnene under middagssøvnen.


De samme voksne – hver dag
I vuggestuen har vi et fast personaleteam, så det altid er de samme voksne og dermed trygge rammer, som du afleverer barnet til.


Vi samarbejder selvfølgelig med børnehavens personaleteam om at etablere læringsmiljøer på tværs af grupperne, når det er til gavn for børnenes udvikling og trivsel.


Åbningstider
Vuggestuen har åbent:

  • Mandag, tirsdag, onsdag, torsdag kl. 6.15 – 17.00
  • Fredag kl. 6.15 – 16.00

Spirevippen holder lukket på helligedage samt den 24. og 31. december.


Pris
Prisen for en vuggestueplads er 3290,- om måneden inkl. bleer. Du betaler kun for 11 måneder om året, da juli måned er betalingsfri (vi forventer, at barnet holder mindst 4 ugers ferie i løbet af året)


Måltider i vuggestuen

Barnet skal selv have mad med til middag og eftermiddag i vuggestuen. Børnehaven sørger for formiddagsmad og morgenmad:


Morgenmad:
Mellem 6.15 og 8.00 serverer vi havregryn, cornflakes og varm havregrød med kanel. Der er minimælk til morgenmaden.

Formiddagsmad:
Børnehaven sørger for formiddagsmad, der består af rufler, ristet rugbrød eller rugbrød med fiskepålæg, æg, kødpålæg og frugt og grønt.

Frokost – madpakke med hjemmefra:
I skal som forældrene sørge for, at barnet har en madpakke med til middagsmad. Madpakken skal være sund og varieret, da det er et hovedmåltid for barnet. Vi opfordrer til, at madpakken består af godt brød, varieret pålæg samt frugt og grønt.  

Børnene får serveret minimælk, kærnemælk og vand til frokost. Vi frabeder os drikkedunke, da disse ikke kan holdes kolde og kan være svære at holde styr på for både børn og voksne.
  
Børnene bliver ofte sultne ud på eftermiddagen, og derfor er det en god idé, at der er ekstra brød til at spise om eftermiddagen. 
 
Eftermiddag – frugt med hjemmefra:
Om eftermiddagen serverer vi frugt, som er skåret i mindre stykker.

Frugten har I selv med i løbet af ugen:Mandag morgen medbringer pigerne 5 stykker frugt til hele ugen, mens drengene har 5 stykker frugt med om onsdagen.


Vil du gerne vide mere?

Har du spørgsmål eller gerne vil vide mere om den nye vuggestue i Spirevippen, kan du kontakte os på telefon 64812813 eller mail: spirevippen@spirevippenbogense.dk.


Du kan skrive dit barn op til vuggestuen via ansøgningsblanketten.

Du er meget velkommen til at komme på besøg, inden du indskriver dit barn.

Spirevippen, Skovhavevej 3A, 5400 Bogense, Tlf.: 64812813